Başkan Karabıçak Direksiyon başına geçti

Tirebolu Belediye Başkanı  Abdullah Karabıçak, Tirebolu Halkova arasında faaliyet gösteren 30 nolu  beyaz dolmuş hattı çalışanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Durak Başkanı Gökmen Bektaş ile direksiyon başına geçen ve bir güzergah gezerek dolmuşçuların ve halkın sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı  Abdullah Karabıçak “ilçemizde faaliyet gösteren 30 Nolu Taşımacı kooperatifimizi ziyaret eden şoför esnafımızla bir araya geldik. Halkımızın daha güvenli ve rahat seyahat yapması için çeşitli konularda istişarelerde bulunduk” dedi.

Esnaf ziyaretlerine İlçe merkezinde devam etti

Şoför esnafı ziyareti ardından İlçe merkezinde gezilerini sürdüren Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, esnaflara hayırlı işler dilerken sorunlarına ortak oldu. Gezi sonrası bir açıklama yapan Başkan Karabıçak “Her zaman olduğu gibi bugünde halkımızın ve esnafımızın içerisindeyiz. İlçemizin bel kemiği esnaflarımızın daha iyi şartlarda ticaretlerini yapabilmeleri için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Telefonum 24 saat açık. Her zaman iletişim halindeyiz. Bizler ilçemizi esnafımız, iş adamlarımız, STK temsilcilerimiz ve toplumun her kesimiyle el ele vererek büyütecek, geliştireceğiz” dedi.

IMG_0751 (600 x 400) IMG_0742 (1296 x 864) IMG_0726 (1296 x 864) IMG_0724 (1296 x 864)