Başkan Karabıçak’tan Mevlidi Kandili Mesajı

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah KARABIÇAK , Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin yıl dönümünde idrak edilen Mevlid Kandili ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Karabıçak , “Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği, iyiye güzele giden doğru yolu anlayabilmek adına Mevlid Kandili güzel bir vesiledir” dedi.

İslam âleminin en özel günlerinden olan Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm vatandaşların Mevlid Kandili’ni tebrik eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak , “Güzel ahlakı ve fazilet dolu hayatıyla bizlere her zaman örnek olan Sevgili Peygamberimizin bizlere gösterdiği doğru yolu anlayabilmek için bir fırsattır Mevlid Kandili” dedi.

Başkan Karabıçak yaptığı açıklamada: ‘’Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’nın dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıldönümü dolayısıyla bir kez daha idrak edeceğimiz Mevlid Kandili vesilesiyle kendisine ümmet olma bahtiyarlığını yaşadığımız, insanlığa yol gösterici ve kurtuluş rehberi olarak gönderilen peygamberimize, âline ve ashabına salât ve selâm olsun. Yüce Mevlâ’mızın rızasını kazanma, dünya ve ahirette huzur ve mutluluğa ulaşma arzusu taşıyan herkes için en müstesna örnek; adalet, cesaret, ahlâk, dürüstlük, doğruluk ve sayamayacağımız daha pek çok özelliğiyle kusursuz yaratılan ve bu anlamda müstesna bir rol model olan Peygamber efendimiz (sav) layık ümmet olmayı Rabbim hepimize nasip etsin. Cenab-ı Allah’ın, bizleri dünya meşguliyetlerine aldanıp asıl gerçek olan ahiret hayatından uzaklaşmaktan korusun. Tüm inananların Mevlid Kandili’ni kutlar, bu güzel gecenin milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ederim’’dedi.