BAŞKAN KARAPIÇAK: TİREBOLU’NUN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Belediyemiz temiz çevre ve sağlıklı yaşam için çalışmalarını 7/24 kesintisiz sürdürüyor.

Belediyemiz temizlik hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğünü açıkladı. İlçe halkına yaşanabilir temiz bir çevre sunmak için çalıştıklarına vurgu yapan Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların temiz, sağlıklı bir kent hedefiyle gerçekleştiğinin altını çizdi.

Başkan Karapıçak; ´Tirebolu´da 8 mahallede sürdürülen temizlik çalışmalarının aksatılmadığına´ vurgu yaparak; ´meydanlar, ana arterler, parklar, okul çevreleri olmak üzeri tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarımızı hiçbir aksaklığa yer vermeden gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.  Ancak; ekiplerimiz ne kadar çalışsa da bazı bölgeler sorumsuzca kirletilmekte, çöpler rastgele atılmakta, çöp toplama saatlerine riayet edilmemektedir. Çöplerin konteyner yerine dışına atılmasını anlamak mümkün değil. Temiz çevre bilincini halkımızın desteğiyle başarabiliriz. Belediye nasıl olsa temizliyor diyerek çöplerin gelişigüzel atılmasının izahı olmaz. Tüm vatandaşlarımızı temizlik konusunda duyarlı olmaya çağırıyorum. Sağlıklı ve temiz çevre bilincini halkımızın desteğiyle gerçekleştireceğimize inanıyorum´ dedi.

Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, ilçenin temizlik konusunda sorun yaşamadığına vurgu yaparak, ´Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor´ dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede çöp toplama, süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği gerçekleştirdiğinin altını çizen Başkan Karapıçak, ´periyodik çalışmaların yanı sıra rüzgâr, yağmur, kar gibi mevsimden kaynaklanan durumlara karşı ekiplerimiz 7/24 görev yapıyor´ dedi.