BAŞKAN KARAPIÇAK’DAN SAĞLIK BAKANI DR. AHMET DEMİRCAN’A ZİYARET

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan’ı yeni kabinede Sağlık Bakanı olmasından sonra makamında ziyaret eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yapmış olduğu açıklamada; “Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Dr. Ahmet Demircan’ın Sağlık Bakanı olmasından dolayı şahsına, ailesine, ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Yeni görevinde başarılar diler, tebriklerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, ziyaret sonrası verdiği mesajında; “ Tirebolu Belediyesi olarak tarihimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. İlçemiz Gazipaşa caddemizin sokak sağlıklaştırma projesinin ihalesi yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

öne çıkan görsel 2