Başkan Karabıçak’ın Miraç Kandili Mesajı

Tirebolu Belediye Başkanı Abdulah Karabıçak, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında dünyada yaşanan üzücü olayların artık son bulmasını temenni etti.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak mesajında, “Miraç, Allah’ın Peygamberimizden başka hiç kimseye sunmadığı ilahî bir ihsandır. Birçok şan ve şereflerle dolu olan Miraç mucizesi, biz Müslümanlar için de ilahî rahmetler ve lütuflarla dolu bir gecedir. Miraç, başta Peygamber Efendimiz (S.A.V) olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme demektir. Bugün bize düşen Miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, Tirebolu hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni ve Cumasını tebrik eder; dünyada yaşanan üzücü olayların, acı ve gözyaşının son bularak yerini barış ve huzurun almasını temenni ederim” dedi.