Başkanımız 24 Kasım Öğretmenler Gününde Karanfil Dağıttı

Tirebolu’da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla  Tirebolu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış programla kutlandı.

Programdan önce Belediye Başkanımı Abdullah Karapıçak, İlçemiz okullarını tek tek ziyaret ederek vefakar öğretmenlerimize karanfil hediye ederek 24 Kasım Öğretmenler Günlerini tebrik etti.

Program kapsamında öncelikle Tirebolu 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Meydanında Çelenk sunma Töreni gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz Atatürk Anıtına Çelenk bırakıldı. Programın devamında Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları adına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın mesajları okunduktan sonra Aday öğretmenlikleri tamamlayan öğretmenler yeminlerini ettiler.

Eğitim camiasına uzun yıllar hizmet verdikten sonra Emekli olan öğretmenlerimize “Hizmet ve Şeref” belgeleri verildi.

Günün anlamına uygun seçilmiş tiyatro gösterisi oynandı.

İlçemiz okulları arasında yapılan Resim, Mektup, Kompozisyon yarışmalarında derece giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

IMG_2715 IMG_2855 IMG_2863 IMG_2887 IMG_2899

4 5 6 7 8 9 10 11 12 21 25 26 27 28 34 37