İstiklal Marşımız 97. Yılını Kutladık

1

Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, Şehit Yunus Yılmaz İmam-hatip Lisesinin 12 Mart İstiklal Marşının kabul edilişinin 97. yılı münasebetiyle hazırladığı programa katıldı.

Ak Parti İlçe Gençlik Kollarının destekleriyle Belediye Başkanımızın bugüne özel olarak hazırlatmış olduğu “Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek” isimli kitabı program çıkışında ve ilçemiz genelindeki okullarımıza dağıtarak tüm öğrencilerimizin faydalanmasını sağladık.

Bu vesile ile Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak günün anlam ve önemine binaen bir açıklama yaptı o açıklamasında; “Milletimizin mutabakat metni olan İstiklal Marşımızın kabulünün 97. Yıl Dönümü vesilesiyle Milli Şairimiz MehmetAkifErsoy’u ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum.” dedi.

4

2 3 4 5 6 7 8 IMG_5581 IMG_5587 IMG_5588