Bir Hizmetin Daha Kapısını Aralıyoruz

Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, Yardımcısı Besim Kadıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve Teşkilat Başkanı Yusuf Bayrak ile beraber Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Cumhur Dülger’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Karadeniz Bölgesinde hiçbir Belediye hizmeti arasında yer almayan “Hasta Bakım Merkezi”nin İlçemize kazandırılması için istişarelerde bulunuldu.

Hastanelerde bulunan Palyatif Merkezlerinden daha gelişmiş bir proje olarak ilçemize kazandırılması planlanan merkez için görüşmeler sürdürülüyor.

Yaşlı ve Hasta nüfusun arttığı Bölgemizde Yapılması planlanan “Hasta Bakım Merkezi” Belediyemize ait birim olarak çalıştırılarak halkımıza hizmet verecektir.