Çatal Mevkinde Yurt Çalışmaları Başladı

İlçemize yapılacak yurt binasının arazisinde sondaj çalışmaları başladı.

Hamam Mahallesi eski canlı günlerine dönmeye hazırlanıyor.

Çatal Mevkiin de arazisi bulunan Reyhan İnanç Hanım Barınma sıkıntısı yaşayan Üniversite öğrencilerinin problemini ortadan kaldırmak için bağışta bulunmuştu.

Bağışta bulunan araziye yurt yapılması için kolları sıvayan Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak, vaatleri arasında yer alan yurt binasını ilçemize kazandırmak için var gücüyle çaba gösterdi.

Gösterdiği çabalar sonuç verdi ve kısa süre proje ihalesinin gerçekleşmesinin ardından arazide sontaj çalışmaları da başladı.

Tirebolu’ya yapılacak 300 kişilik yurt binasının her anını takip eden Başkanımız Abdullah Karapıçak, Sondaj çalışmalarını Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve Hamam Mahallesi Muhtarı İlker Aydın ile beraber ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun…

1 2 3 4 5 5c6cd392-06ab-4131-af7c-04d2accab78f 6 7 8 9 11