Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden Tirebolu’ya destek sözü!

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek İlçemizde hayata geçirmek istediğimiz bazı projeler hakkında kendisinden destek istedik. Değerli Belediye Başkanımız bizlerin taleplerini uygun görerek bizlere destek sözü verdi” dedi.

Türkiye’nin nadir Büyükşehir Belediyelerinden olan ve yaptığı hizmetler ve projelerle Erzurum’un çehresini değiştiren Mehmet Sekmen’in, tüm Tirebolulu ve Giresunlu hemşerilerine selamlarını ilettiğini ifade eden Karabıçak sözlerine şöyle devam etti;

Göreve başladığımız günden bu yana Merkezi hükümetimizden ve AK Parti Belediyelerinden ciddi destekler aldık. Bu çalışmalar doğrultusunda son olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyarette bizleri son derece samimi karşılayan ve taleplerimize anınca cevap veren Başkanımız Mehmet Sekmen’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

IMG-20180913-WA0011 IMG-20180913-WA0010 IMG-20180911-WA0024 IMG-20180911-WA0023 IMG-20180911-WA0022