Hafta sonu elektirik kesintisi yaşanacak

TEİAŞ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE
EYNESİL, GÖRELE, GÜCE VE TİREBOLU İLÇELERİ İLE ÇAVUŞLU BELDESİNDE
HAFTA SONU PLANLI ENERJİ KESİNTİLERİ UYGULANACAKTIR

Bölgemize sağlanan enerjinin kalitesinin arttırılması çalışmaları kapsamında Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 14. Bölge Müdürlüğünün yazılarıyla TEİAŞ’a ait 154 kV Tirebolu TM’de 154/36 kV güç trafoları arasına yangın duvarı yapımı için, 14.10.2018 Pazar günü 07:00-17:00 saatleri arasında OG baraya bağlı tüm fiderlerin enerjisiz hale geleceği bildirilmiştir.

TEİAŞ ekiplerinin yapacağı çalışmadan dolayı 14.10.2018 Pazar günü 07:00-17:00 saatleri arasında Eynesil, Görele, Güce, Tirebolu İlçe Merkezleri ve bağlı Köyleri ile Çavuşlu Beldesine enerji verilemeyecektir.

Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından ÇORUH EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ekiplerince kontrollü olarak dağıtım hatlarına enerji verilmesi sağlanacaktır.

Kamuoyuna önemle duyurulur.
Saygılarımızla.