HANIMELİ PAZARI PROJESİ KAPSAMINDA AÇILAN KURS TAMAMLANARAK HANIMELİ PAZARI AÇILDI

HANIMELİ PAZARI PROJESİ KAPSAMINDA AÇILAN KURS TAMAMLANARAK HANIMELİ PAZARI  AÇILDI

Tirebolu Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında hanımlara yönelik, halkla ilişkiler ve pazarlama teknikleri kursu tamamlandı. Kursu tamamlayan bayanlara yönelik belediyemiz tarafından ilçemiz Çarşı mahalleismde otogar mevkiinde Baraburt Düğün salonunda her Cuma günleri saat 09:00 ile 15:00 arası ürettikleri el emeği göz nuru işleri, yöresel lezzetleri ve ev yapımı yiyeceklerin sergilendiği ve satıldığı Hanımeller Pazarının açılışı gerçekleştirildi.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yapmış olduğu açıklamada; “Sosyal belediyecilik kapsamında hanımların el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerin sergilenmesi ve satılması ile aile bütçelerine katkı sağlayacağı her türlü desteği sağladık. Her hafta Cuma günü olmak kaydı ile faaliyet gösterecek pazarımızın açılışını gerçekleştirmiş olup, başarılı kursiyerlerimize sertifikalarını takdim etmiş bulunuyoruz. İlçemizde faaliyet gösterecek hanımeli pazarına tüm hemşerilerimizi bekleriz” dedi.

öne çıkan görsel 3

1.1