HEMŞERİLERİMİZ BURSA’DA KEMENÇE FESTİVALİ DÜZENLEDİ

Bursa’da faaliyet gösteren Tirebolulu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği ve ilki gerçekleştirilen Kemençe Festivalinde Tirebolular buluştu.

Tirebolu Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde düzenlenen festivalde 10-16 Mayıs tarihleri Engelliler Haftası olması münasebetiyle Türkiye genelinde faaliyet gösteren Beyazay Bursa Şubesi “ Engelleri Kaldır” sloganıyla Tirebolu Kültür ve Dayanışma Derneği ortaklaşa çalışmasıyla güzel bir pragram gerçekleştirildi.

Bursa’da faaliyet gösteren Tirebolulu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği ve ilki gerçekleştirilen Kemençe Festivalinin açılış gününde Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak coşkuyla karşılandı. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında; “Bursa’da hemşerilerimin düzenlemiş olduğu bu organizasyonda olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyor, bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyorum” dedi.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, düzenlenen organizasyona katılan tüm protokole hediyelerini takdim etti. Ayrıca organizasyonda düzenlenen turnuvada şampiyon olan takıma da kupasını takdim etti.

Düzenlenen festivalde ilçemizde fabrikası bulunan Yılka Çay’da stant açarak gurbette yaşayan hemşerilerimize ve katılımcılara çay ikramı yaptı.

öne çıkan görsel 3

4.4