İLÇEMİZDE 2. SANAT FESTİVALİ HALK KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tirebolu Belediyesi tarafından 2. Tirebolu Kültür Sanat Festivali kapsamında 30 Temmuz 2017 tarihinde İlçemiz Liman Mevkiinde düzenlenen Kemençe Yarışması, Yöresel Yemek Yarışması ve Halk Konserine vatandaşlarımız tarafından yoğun katılım gerçekleştirildi.

Tirebolu Belediyesi tarafından 2. Tirebolu Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen programın sunumunu Uğur Bilgi yaparken festivalde sırasıyla; Özkan Karadeniz, Alim Koca, Ömer Can, Erkan Yeşilyurt ve Yücel Öner sahne aldı.

Düzenlenen 2. Tirebolu Kültür Sanat Festivali kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yöresel kıyafetlerin sergilendiği bir defileye imza attı. Ayrıca festival kapsamında yöresel yemek yarışması düzenlenerek birinciye hediye çeki verildi.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, festivale katılan sanatçılara ve katkılarından dolayı Aras İnşaata, Bursa Tirebolular Derneği Başkanı Bülent Akça’ya ve Halk Eğitim Merkezine plaketlerini takdim etti.

1_640x426

2_640x426