Mehmet Bayrak Caddesinde Sona Doğru

Körliman Mahallesi Mehmet Bayrak Caddesinde yapılan üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Parke çalışmalarının tamamlandığı Caddede kaldırım, ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmaları yapılarak halkın hizmetine sunulacak.

Tamamlandığında İlçenin prestijli caddelerinden birisi haline gelecek Mehmet Bayrak Caddesinin alt yapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak;

Her geçen gün bir öncekinden daha fazla çalışarak Tirebolu halkımıza hizmet ediyoruz. Körliman Mahallemizin Mehmet Bayrak Caddesine yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlandığında mahallemiz ayrı bir ivme kazanacak. Hedefimiz bu yılsonuna kadar birçok mahallemizde de üst yapı çalışmalarını tamamlamak olarak belirledik. Bilindiği üzere alt yapıya büyük önem vererek neredeyse İlçemizin tamamının alt yapı sorununa neşter vurduk. Bu yıl ve önümüzdeki sene üst yapı çalışmalarını da tamamlayarak Karadeniz’in incisi ilçemizin ayrı bir güzelliğe kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

ŞEHİT BABASINA VEFA

Tirebolu Kaymakamlığı ve Tirebolu Belediyesi ortaklaşa olarak yaptığı çalışmada, Doğancı köyünde yaşayan Şehit Ozan Levent Sarıkaya’nın ailesinin evinin önüne parke taşı döşedi. Şehit babası Ali Şükrü Sarıkaya, Tirebolu Kaymakamı Abdulkadir Şahin ve Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’a teşekkür etti.