Tirebolu Belediyesi Emitt Turizm Fuarına Katıldı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Tirebolu Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla açılışı yapılan EMITT Turizm Fuarı’na Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Tirdef Başkanı ve Üyeleri, Tirebolu Belediyesi Yazı İşleri Müdür Vekili Recep Hıdır, Tirebolu Belediyesi personellerinden Çevre Mühendisi Eylem Karaca ve Tercüman Ümmühan Karapıçak ile Siyasi Temsilciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Vatandaşlar  katıldılar.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Tirebolu Belediyesi’nin standı, İlçemizin doğal güzelliklerini ve tarihi kültürel varlıklarının tanıtımının yanı sıra, marka değeri olan Fındık, Tirebolu 42 Çayı ve Tirebolu Bezi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Belediyemiz Yazı İşleri Müdür Vekili Recep Hıdır ve belediyemiz personellerinden Tercüman Ümmühan Karapıçak ile sakin ve huzurlu bir kent aradıkları için bizi tercih eden; Fransa Turizm Acentası, Lübnan Turizm Acentası, Endonezya Turizm Acentası ve Nijerya Turizm Acentası ile görüşmeler yapılarak, işbirliği sağlamak üzere antlaşmalar yapıldı. Bu işbirliği neticesinde ilçemize turlar düzenlenerek, ilçemizin turizmine katkı sağlanacak.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Tirebolu Belediyesi’nin standını ziyaret eden misafirlerle sohbet eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, standı ziyaret eden farklı şehirlerden EMITT 2018 Fuarı’na katılan insanlarla bir araya geldi. EMITT’in tüm Türkiye ve İlçemize hayırlı olması temennilerini ileten Karabıçak, “Tirebolu Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana bu tür fuarlara katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettirmek ve tanıtmak gayreti içerisindeyiz” dedi.

öne çıkan görsel 10

c1de5d16-6166-48ec-a993-093e7c6cdad6_222x480