Tirebolu’da Yaz Etkinlikleri Heyecanı Başladı

“TAKIMINI KUR, TURNUVAYA KATIL”

Tirebolu Belediyesi olarak ikincisini gerçekleştireceğimiz yaz etkinlikleri kapsamında “Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuvası” kayıtları başladı.

Yaz aylarını daha keyifli bir hale getirmek ve Tirebolu halkına sporu sevdirmek, katılımcılık, fırsat yaratma, centilmenlik ve saygı kavramları temel alınarak gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacı ile bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz turnuvanın heyecanı başladı.

vol-1

Her yaş kategorisinden sporseverlerimizin katılabileceği yaz etkinliklerimizin; Plaj Voleybolu Ayağını 12-13-14 Temmuz tarihlerinde Tirebolu Plaj mevkiin de, Sokak Basketbolu turnuvamızı 16-17-18 tarihleri Barabut Mevkiin de düzenleyeceğiz.

2017 Yılında yaklaşık 200 sporcunun katıldığı 1.Yaz etkinliklerimize, bu yılda halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

2.Yaz Etkinliklerimizin bu seneki sürprizi olan Tirebolu halkının büyük heyecanla takip ettiği Off-Road gösterilerini 22 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da Körliman Mahalle’si Off-Road pistinde gerçekleştireceğiz.

Turnuvaya katılarak dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler takdim edilecek. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Tirebolu Belediye Başkanımız Abdullah Karabıçak, sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirterek halkımızın turnuvalarda yer almasını talep ettiğini belirtti.

Katılmak isteyen sporseverler, 10 Temmuz tarihine kadar Tirebolu Belediyesi Başkanlığına ulaşarak kaydını yaptırabilir.

8_640x447

3_640x4272