VALİMİZ HARUN SARIFAKIOĞULLARI BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları 03 Ekim Salı günü İlçemizi ziyaret etti.

İlk olarak Tirebolu Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, ardından Belediyemizi ziyaret ederek, Başkanımız Abdullah Karapıçak’tan çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi aldı.

Belediyemiz toplantı salonunda, Belediyemizin üzerinde çalıştığı ve yürütücülüğünü yaptığını “Harşit Vadisi Havzası Kalkınma Birliği Projesi” ve Yaşatan Şehir ödülüne layık görülen Tirebolu Bezi hakkında bilgi verilerek üretiminin ve satışının yapılacağı “Tirebolu Doğa İçin Üretiyor Merkezi”nin projenin sürdürülebilirliği ve özgünlüğü açısından olması gerekliliği konusunda Belediyenin talepleri dile getirilmiştir. Yine İlçemizin Sakin Şehir (Cittaslow) kapsamında yapılan çalışmaları ve alternatif turizm kapsamında projeleri anlatıldı.

Sayın Valimiz Sarıfakıoğulları, üretim merkezi için önerilen Yılgın Okulu’nun olması konusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uygun göreceği başka bir okula geçmesi ile ilgili çalışmaları yapması konusunda görüşlerini beyan ettiler.

1_640x427

2_640x427