Vergi Ödemelerinin İkinci Taksiti İçin 30 Kasım Son Gün!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri  başladı.

Tirebolu Belediyesi, tarafından 2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresinin başlamış olduğu ve 30 Kasım 2017 Perşembe günü sona ereceği belirtilerek vatandaşlar uyarılıyor.

Tirebolu Belediyesi Muhasabe Biriminden alınan bilgiye göre, 2017 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. Taksit ödemeleri başlamış olup, 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir. Bu yıl ile varsa geçmiş yıllara ait vergi borcu bulunan vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için bu vergilerinin Belediyemizin tahsilat veznelerine ödemeleri gerekmektedir.