05 Mart 2021 15:38 Tirebolu Belediyesi 823

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilay Tirebolu temsilcisi belediye meclis üyemiz sayın Halil Kadıoğlu, Başkanımız sayın Burhan Takır'ı ziyarete geldiler. Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyelerinden ötürü Tirebolu Yeşilay Temsilciliği ve sayın Halil Kadıoğlu'na teşekkür ederiz.

• Etiketler
Tirebolu Belediyesi

Tirebolu Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Tirebolu Belediyesi

Çarşı Mah. Gazipaşa Cad. No: 198
Tirebolu / Giresun

Belediye Yazılımı: VAV Prodüksiyon © Tüm Hakları Saklıdır.